Celgynic Gold (Herba Maharaja)

Rahsia kehebatan Maharaja Dinasti Ming dengan amalan perubatan herba telah di rumus semula oleh Profesor He Guan Shen (Ketua Pusat Biologi Negara China), beliau telah berjaya merekacipta HERBA MAHARAJA (Celgynic Gold). Pernah memenangi anugerah perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995.
WhatsApp-Image-20160516
Ramuan istimewa HERBA MAHARAJA :

Lecitin kuning telur –
didapati dalam kuning telur dan kacang soya, mengandungi fosforus komponen utama membran sel otak, saraf dan kulit badan manusia membantu mencegah pengumpulan lemak dalam badan mencair kolesterol dalam kandungan darah, mengelakkan saluran darah daripada tersumbat, melancarkan sistem peredaran darah dan seterunya menurun tekanan darah.

Cordyceps Sinensis –
Herba ini digunakan secara tradisional di China dalam memulihkan kembali kesihatan seseorang itu selepas menghidapi penyakit. Ia membantu menguatkan sistem imun dan digunakan dalam penjagaan penyakit .

Herba ini menarik perhatiaan umum apabila sekumpulan pelari China telah memecahkan rekod di “World Outdoor Track and Field Championship” di Jerman. Jurulatih mereka mengatakan pelari-pelari tersebut telah mengambil tonik ini secara teratur dalam menolong menambahkan stamina, tenaga, dan daya ketahanan badan dalam melakukan aktiviti fizikal. Ini menjadikan herba ini merupakan suplemen yang paling laris dalam bidang sukan.

Radix Panax Ginseng –
Dikenali sebagai ginseng yang sangat terkenal di Asia juga di Barat. Herba ajaib ini digunakan untuk memberikan tenaga. Penyakit seperti denyutan jantung yang tidak normal dan kerap pitam dapat dikurangkan dengan penggunaan ginseng apabila herba ini membantu tubuhmencergaskan organ-organ penting juga elok untuk sistem saraf.

Berguna dalam berbagai fungsi tubuh seperti dapat mengembalikan selera makan, lemah badan, imsomnia dan beberapa masalah yang lain.

Selain itu, herba ini disarankan penggunaannya dalam mengatasi masalah orang lelaki, dan jantung. Apabila manfaat herba ini dalam melancarkan peredaran secara keseluruhan dicapai, maka kesihatan yang optima juga akan dirasai.

***PARA SUAMI ATAU LELAKI!!
Lingzhi (Herba Ganoderma Japoniccum)
Cortex Eucommia Ulmoides –
* Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap.
* Merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan

KEHEBATAN DAN KEISTIMEWAANNYA
* meningkat prestasi kelakian, tenaga dan kesihatan keseluruhan
* memberi kesan menakjubkan (saiz dan ereksi – selepas 3 hari pengambilan)
* memberi tenaga, anti-penuaan, meningkatkan sistem imuniti tubuh dan daya ingatan
* menyelesaikan masalah kolestrol, jantung, pinggang, rambut dan kulit
* mempercepatkan proses baik pulih sel untuk luka dalaman dan luaran
* mengimbangi tekanan darah tinggi dan darah rendah
* mengawal paras gula dalam darah
* menguatkan pinggang dan lutut bagi yang aktif
* membantu masalah resdung alergik
* boleh juga digunakan oleh wanita semasa dalam pantang (sebagai ubat luka dalaman dan luaran)

sijil halal celgynic WhatsApp-Image-20160516(1)

CELGYNIC GOLD telah memperoleh kelulusan daripada Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan dan Institut Pemeriksaan dan Penyeliaan Kebersihan Makanan Cina

MAL 19988126TR

PERKARA YANG PERLU DIAMBIL PERHATIAN:
* Hentikan penggunaan sekiranya wujud masalah spt cirit birit atau kulit sensitif.
* Banyakkan pengambilan buah-buahan,vitamin dan air sekiranya mulut berasa kering.
* Kurang berkesan untuk ibu mengandung dan kandungan.
* Elakkan daripada sinaran matahari,dicadangkan di simpan di dalam peti sejuk, tarikh luput selama 2 tahun.
* Jika terdapat keraguan, dinasihatkan merujuk kepada doktor/pakar sebelum pengambilan Celgynic ini.

Adakah CELGYNIC sesuai diambil oleh semua peringkat umur?
Kanak-kanak dibawah umur 3 tahun tidak dicadangkan untuk mengambil CELGYNIC GOLD

Cara pengambilan :
Umur 36 thn ke atas: 4 biji pagi dan 4 biji petang
Umur 36 thn ke bawah: 2 biji pagi dan 2 biji petang
Pesakit Jantung: 6 biji pagi dan 6 biji petang

selepas makan pada waktu pagi dan malam

TESTIMONI 1

Assalamualaikum..

Nak tumpang lalu..saya dan wife amalkan Herba maharani utk pmpn dan Celgynic utk lelaki(pmpn pun bleh gak)… kami cuba produk ni slps 2 tahun kawin tapi tak da apa2 , dan Alhamdulillah dengan izin Allah wife pregnant.. skang anak da nak masuk umur 2 tahun.. pas wife ngandung kami same2 tak mkn herba2 tu. .tapi ni baru nak mkn balik, memang banyak bezanya…so, kat bwh ni khasiat Herba Maharani:

1. Menyelesaikan masalah wanita & remaja(keputihan,senggugut,peredaran haidh dll)
2. Menguat dan mengecutkan otot2 rahim (utk kepuasan sewaktu ‘bersama’ dan amalan selepas bersalin)
3. Melegakan sakit pinggang, blakang, sendi, lutut, migrain, angin, lenguh, kebas & urat saraf
4. Melambatkan menopause
5. Memulihkan fungsi organ tubuh (anti-penuaan, awet muda, kesuburan dll)
6. Menegang dan memberi keanjalan kulit
7.meningkatkan kadar metabolismekehebatan

TESTIMONI 2

Saya bukan nak jual barang tapi cuma nak kongsi pengalaman… saya berbadan agak besar, dan rendah tapi selepas mengamalkan sebotol, takdela jadi tinggi tapi berat badan turun, perut kecik sket, pengalaman dalam hubungan suami isteri sangat menakjubkan, omputeh kate ‘fantastic’,org islam kate ‘Subhanallah’, boleh 2nd round. same2 puas. saya ada kencing manis, darah tinggi sume cukupla, tapi pas mkn sebotol, g cek aritu, alhamdulillah, sume normal. kulit dia pun slalu ada bintik2 merah sebab darah kotor dulu tapi Alhamdulillah da ok. lagi satu masalah org gemuk ni, dengkur dan skali ngan ‘apnea tidur’. tapi semenjak dua menjak ni wife kate dah takda dengar lagi saya berhenti benapas mase tidur. dengkur tu masih adala tapi kira okla sebab apnea tidur tu dah takde. bagi wife plak, memang amalkan dari lepas bersalin, so takde masalah, alhamdulillah. die berpantang xda mkn2 pahit, minum air akar kayu, letak ape name dia kat dahi tu… die makan Herba Maharani je. Alhamdulillah ok sumenya.

TESTIMONI 3

Assalamualaikum.. Celgynic (Herba Maharaja), bahan utamanya ialah kuning telur, yang mana kuning telur memang sangat baik untuk menurunkan kolesterol, kacang soya dan beberapa herba lain….baik untuk daya ingatan juga. Ayam hitam hanya dlm Herba Maharani saja… Herba Maharani tu, yang penting makan sekali sehari. Yang paling elok, sblh pagi sblm mkan tapi kalau terlupa, makan bile teringat tapi mesti ambil setiap hari…

#READY STOCK

Pos Seluruh Sabah & Sarawak

Call / Whatsapp: 014- 870 6500 Hizan

#projekSTG
#elitkingdom

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s